Kinezi otvaraju fabriku automobila u Bugarskoj

Bez autora
Dec 16 2010

Kineski automobili će se proizvoditi u Bugarskoj od prve polovine 2011. godine, a na početku proizvodnje biće namenjeni samo bugarskom tržištu.Kako javljaju bugarski mediji, u toj zemlji će se sklapati model Voleedž, marke "Great NJall Motor Co.", koji će do sredine sledeće godine biti dostupan i italijanskom tržištu. Automobili ove marke se trenutno u Evropi prodaju samo u Italiji, i to modeli "Hover" i "NJingle", koji će se takođe sklapati u Bugarskoj.

Kinezi otvaraju fabriku automobila u BugarskojKineski automobili će se proizvoditi u Bugarskoj od prve polovine 2011. godine, a na početku proizvodnje biće namenjeni samo bugarskom tržištu.

Kako javljaju bugarski mediji, u toj zemlji će se sklapati model Voleedž, marke "Great NJall Motor Co.", koji će do sredine sledeće godine biti dostupan i italijanskom tržištu, saopštio je menadžer međunarodnog odseka kompanije Rodžer Gao.

Automobili ove marke se trenutno u Evropi prodaju samo u Italiji, i to modeli "Hover" i "NJingle", koji će se takođe sklapati u Bugarskoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik